Μηνύματα

Μηνύματα

19 Ιουνίου 2015

Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αγίων Σαράντα Χανίων

Από τη στιγμή που η αποστολή του Δ.Σ. Αγροκηπίου μαζί με τον πρόεδρο του «Ορίζοντα» κ. Σπύρο Αδοντάκη μάς παρέδωσαν τον Ευτύχη, τον αρκούδο του Συλλόγου, ο μικρούλης κέρδισε το ενδιαφέρον όλων μας. Ετοιμάσαμε με πολλή χαρά το δωμάτιό του στο κουκλόσπιτο και δημιουργήσαμε αφίσα, την οποία τοποθετήσαμε στην είσοδο, για να ενημερωθούν οι γονείς  για την άφιξη του επισκέπτη μας.
Η συγγραφέας Ευδοκία Σκορδαλά - Κακατσάκη, η «μαμά» του Ευτύχη, μας διηγήθηκε το παραμύθι της «Ο Ευτύχης και το ουράνιο τόξο» και τα συναισθήματα ξεχείλισαν από τις ψυχές μας… 
Ο Ευτύχης, ο «Ευτύχης μας», έγινε πια νέο μέλος στο Νηπιαγωγείο μας
συμμετέχοντας σε όλες μας τις δράσεις και η ιστορία του ταξίδεψε και στους γονείς των νηπίων που με πολλή συγκίνηση ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να γράψουν μαζί τους μηνυματάκια και ευχές!
Τις ημέρες που έμεινε ο Ευτύχης στο Νηπιαγωγείο μετέφερε σε όλους μας, νήπια - γονείς - νηπιαγωγούς, μηνύματα αγάπης, ελπίδας και βοήθειας σε εκείνους που περνούν μέσα από «καταιγίδες» στη διάρκεια της ζωής τους και μας προέτρεψε να είμαστε δυνατοί και υπομονετικοί μπροστά σε κάθε δυσκολία που μπορεί να συναντήσουμε, προσμένοντας με πίστη να φανεί το ουράνιο τόξο…
Κι όταν ετοιμάσαμε τη βαλίτσα για να συνεχίσει το ταξίδι του και προσθέσαμε τα δώρα και τις ζωγραφιές μας, τις ευχές και τα μηνύματα των γονιών μας για να τον συντροφεύουν, τον αγκαλιάσαμε και τον αποχαιρετίσαμε λέγοντάς του: «Θέλουμε να σε ξαναδούμε»!

Τα παιδιά του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Αγίων Σαράντα Χανίων

 Οι νηπιαγωγοί  
Χριστίνα Τζομπανάκη, Ειρήνη Χιωτάκη, Καλλιόπη Δενδράκη, 
Ελισάβετ Γκαρνέτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου