Μηνύματα

Μηνύματα

12 Απριλίου 2016

Ο Ευτύχης στα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου, στην Κόρινθο!

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 ο Ευτύχης ταξιδεύοντας βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός Νομού Χανίων, στην Κόρινθο!
Είχε πρόσκληση από τα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου να τα επισκεφθεί, ώστε να τον γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά που φοιτούν στον Παιδικό Σταθμό και στο Νηπιαγωγείο τους.
Όταν έφτασε η ώρα ο Ευτύχης πήρε αγκαλιά την Ελπίδα, μπήκαν στην κατακόκκινη βαλίτσα τους και με τις ευχές των εθελοντών του «Ορίζοντα» να τους συνοδεύουν ξεκίνησαν…
Το ταξίδι ως τον Πειραιά έγινε με το πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ», των ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES, ευγενική χορηγία των οποίων ήταν τα έξοδα μετακίνησης  των συνοδών του.
Μέσα στο πλοίο φωτογραφήθηκε με τον ύπαρχο 
 και του προσέφερε ένα μπουκάλι λικέρ από μύρτα, παραγωγής του Νηπιαγωγείου Αγίων Σαράντα Χανίων, στο οποίο υπηρετεί η εθελόντρια του «Ορίζοντα» και υπεύθυνη της δράσης, που συνοδεύει τον Ευτύχη στις σχολικές αίθουσες.  
Στη συνέχεια δείπνησε στο εστιατόριο με εντολή του πλοιάρχου και έπειτα κοιμήθηκε σε μια υπέροχη καμπίνα!
Από τον Πειραιά ως την Κόρινθο ταξίδεψε με τον Ηλεκτρικό, με το Μετρό, μπήκε στον Προαστιακό, ως και στο σχολικό λεωφορείο των Εκπαιδευτηρίων που τον περίμενε στο Σταθμό! Τι περιπέτεια κι αυτή!
Η επαφή με τα παιδιά, τη Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων και τις εκπαιδευτικούς; Καταπληκτική! Περίπου 100 παιδιά, σε τρεις ομάδες, τον γνώρισαν από κοντά!

Βίντεο από τη γνωριμία

Η παραμονή του στους φιλόξενους χώρους των Εκπαιδευτηρίων θα διαρκέσει ως τις 15 Απριλίου και μετά θα βιαστεί να επιστρέψει διότι θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπίου και το Πασχαλινό Παζάρι του «Ορίζοντα»! 

Για να δείτε το συναρπαστικό ταξίδι του Ευτύχη ως την Κόρινθο πατήστε

https://drive.google.com/open?id=0B-TXv36msreaR0NsZnJPZ2E4dGM 


 Για να δείτε την εμπειρία του στα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου πατήστε

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1214030365298433.1073742070.204252112942935&type=3 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου